Уважаеми клиенти наличностите се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

За нас

Фирма „Андреев” ООД е основана през 2005г. с основна дейност търговия със строителни материали и крепежни елементи.
Първоначално фирмата стартира с магазин в центъра на град Добрич с около 2000 артикула. 
 
За много кратко време асортимента на магазина се увеличава с цел покриване нуждите и търсенето на всички свои клиенти. Към момента магазина предлага около 12000 артикула в областа на: ВиК- материали и аксесоари, строителни материали и хидроизолации, тониране на бои и мазилки, електроматериали, осветителни тела и кабели, ръчни и електроинструменти и консумативи, заваръчна техника, крепежни елементи, железария, телове, мрежи, стоманени въжета и такелаж, мебелен обков, градински аксесоари. 
 
„Андреев” ООД е дистрибутор и оторизиран представител на следните добре познати в страната вносители и търговци на едро: 
 
Валерий СиМ груп АД – един от водещите лидери в търговията с професионални и хоби инструменти, машини и консумативи. 
 
Ротенбергер България ООД - водещ в света производител на широка гама инструменти и машини за изграждане и поддръжка на тръбни инсталации.