Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му. Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.

За нас

Фирма „Андреев” ООД е основана през 2005г. с основна дейност търговия със строителни материали и крепежни елементи.
Първоначално фирмата стартира с магазин в центъра на град Добрич с около 2000 артикула. 
 
За много кратко време асортимента на магазина се увеличава с цел покриване нуждите и търсенето на всички свои клиенти. Към момента магазина предлага около 12000 артикула в областа на: ВиК- материали и аксесоари, строителни материали и хидроизолации, тониране на бои и мазилки, електроматериали, осветителни тела и кабели, ръчни и електроинструменти и консумативи, заваръчна техника, крепежни елементи, железария, телове, мрежи, стоманени въжета и такелаж, мебелен обков, градински аксесоари. 
 
„Андреев” ООД е дистрибутор и оторизиран представител на следните добре познати в страната вносители и търговци на едро: 
 
Валерий СиМ груп АД – един от водещите лидери в търговията с професионални и хоби инструменти, машини и консумативи. 
 
Ротенбергер България ООД - водещ в света производител на широка гама инструменти и машини за изграждане и поддръжка на тръбни инсталации.