Уважаеми клиенти наличностите се обновяват на всеки 45 минути. Възможно е несъответствие между цените в сайта и тези в магазините. Снимките са илюстративни и е възможно реалния продукт да се различава от тях, без това да променя основните му параметри и характеристики. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки. Всички цени са в български лева, с включен ДДС и са валидни при покупки онлайн.

ДОСТАВКА И НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА:
Уважаеми клиенти, при поръчка под 99 лв., клиента сам заплаща разноските по доставката, като те се определят по ценовата листа на използвания куриер. При поръчка на стоки над 99 лв. до 20кг получавате поръчаната от вас стока БЕЗПЛАТНО* до офис на куриера.
 
*Без някои тежки, извънгабаритни и промоционални артикули
 
Ако стоката е тежка и обемиста ще се  свържем  с вас , за да Ви уведомим за теглото и най-изгодния начин за доставка в полза на Клиента.
 
НИЕ РАБОТИМ С КУРИЕРСКИ ФИРМИ:
 
Спиди
Еконт
Транспрес
 
 
НАЧИН НА ПЛАЩАНЕ:
 
Наложен платеж ( плащане на цялата стойност в брой посочена в имейла за завършена поръчка на куриера при доставка )
 
Вземи и плати от магазин Андреев ООД
 
Заявете вашата поръчка онлайн и изберете опцията „вземи от магазин“, Вие няма да заплатите доставка и поръчаните артикулите ще Ви бъдат запазени и подготвени.
 
ГАРАНЦИОННО ОБСЛУЖВАНЕ:
 
Гаранциония период за всички физически лица е 2 години, а за всички юридически лица е 1 година или при опоменато онлайн удължаване на гаранцията до 3 години.
 
Андреев ООД издава гаранционна карта с нанесени данните за стоката и гаранционните срокове, както и посочени всички условия на предоставената търговска гаранция. 


Забележка: Всички цени, спецификации и снимки могат да бъдат променяни без предизвестие. Не носим отговорност за типографски или илюстративни грешки.
Всички снимки на продукти са илюстративни. Възможно е разминаване между изображението и реалния артикул, без това да променя основните параметри и характеристики му.
Всички цени в сайта са в български лева и с ДДС 20%.