Меню
Вашата количка

Връщане на продукти


Уведомете ни посредством имейл на адрес andreev.bg17@gmail.com или на телефон 0887 737 045.

За да обработим вашето искане за връщане възможно най-бързо, ще са ни нужни:

а) Вашето име и телефон за връзка

б) Номера и дата на вашата поръчка и име на желан продукт за връщане, ако продуктите са няколко на брой моля изброите всички.

в) IBAN номер на банкова сметка по която желаете да получите сумата.

Разходите по връщането на продукта следва да се заплатят от клиента. В пратката трябва да присъства и копие от фактурата и/или касовата бележка за конкретния продукт. Стоката, която връщате трябва да е в оригиналната си опаковка с непокътнати етикети, в същото състояние и аксесоари с които е била доставена. Няма да бъдат приемани продукти, които са повредени от вас, такива с увредената или нецялостна опаковка, със следи от износване или прекомерно използване, с одрасквания, със следи от удари (например, но не само – механични/ електрически шокове).

В случай, че сте закупили промо пакет* (например ъглошлайф плюс десет диска) или продукт придружен с подарък, когато връщате продукта, трябва да върнете целият промо пакет или подаръка.

 Получавате сумата по избрания от Вас начин в 14 дневен срок, считано от датата на приетите от нас върнати продукти. След, като ние приемем продукта изпратен от Вас и се уверим, че отговаря на условията за връщане ще ви изпратим имейл или ще ви потърсим по телефона за да Ви уведомим отностно статуса на връщането.Вие имате право да върнете закупената стока от онлайн магазин Андреев ООД  в 14 дневен срок, считано от датата на приемане на стоката.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Политика за поверителност