Меню
Вашата количка

Покупка на изплащане

Процедурата за кандидатстване:

 

Определете от кредитния калкулатор - броя месеци на изплащане на кредита, съответно и каква месечна вноска Ви устройва, като минималната обща стойност на покупката е 150 лв. без включена доставка. Изберете най-подходящите условия за Вас.
 

1.   Попълвате данните от личната Ви карта в онлайн поръчката, като личните Ви данни няма да се пазят, а ще се препратят към съответната кредитна институция. Заявката Ви ще се обработи максимално бързо и в рамките на същият ден, наш служител или такъв на кредитора ще се свърже с вас да ви уведоми за статуса на искането ви за отпускане на кредит. Данните генерирани от кредитният калкулатор са приблизителни и е възможно да има малки промени в параметрите.
 

2.   След одобрение ние ще Ви изпратим поръчаните продукти с прилежащите документи за отпуснатия кредит, като единствено ваше задължение ще е да предоставите копие от личната карта с текст „Вярно с оригинала:“ и ваш подпис. При приемане на изпратените продукти Вие подписвате договора за кредит в два екземпляра.

Андреев ООД не участва в кредитирането на покупката и в определянето на условията за кандидатстване за кредит, одобрението или отказът за кредитиране, определянето на условията и срока на договора за кредит, в предприемането на действия по принудително изпълнение и др. За повече въпроси или информация относно условията на конкретните банки или финансови институци.

 


 

Условия TBI Bank:

1.   Покупки на изплащане с Ти Би Ай Банк:
Всяка желана стока в магазини „Андреев” можете да я купите на изплащане с Ти Би Ай Банк. За целево финансиране могат да кандидатстват всички пълнолетни български граждани или постоянно пребиваващи, притежаващи ЕГН, а също и юридически лица. Единственото условие е да имат постоянни доходи.
 

2.   Размер на кредита:
Минимална стойност за финансиране е 150 лв., а максималната сума е без ограничения и зависи само от вашите желания и възможности.
 

3.   Необходими документи и данни за кандидатстване на физически лица:
Лична карта на кредитоискателя.
Искане-декларация за кредит /по образец на компанията, което се попълва на място/.
 

4.   Необходими документи за кандидатстване на юридически лица:
Лична карта на представляващия юридическото лице по съдебно решение.
В определени случаи, при кандидатстване за кредит в голям размер е възможно Компанията да поиска да бъдат представени допълнителни документи за фирмата.
При кандидатстване за кредит на юридическо лице, което не е регистрирано в Търговския регистър се изисква копие от удостоверение за актуално правно състояние, издадено през последните три месеца.
 

5.   Срок на кредита и схеми на изплащане:
Всички схеми за погасяване на задълженията по кредитите са с равни месечни вноски.
Компанията предоставя възможност за изплащане от 3 месеца до 60 месеца. Възможни са схеми с първоначална вноска и такива без заплащане на място.
Консултантите на Ти Би Ай Банк ще ви помогнат да изберете най-подходящата за вас схема и желана месечна вноска.

Този уебсайт използва "бисквитки", за да гарантира, че получавате най-доброто изживяване на нашия уебсайт. Политика за поверителност